Vaniljestænger på plantage

Ansvarlig smag

Vanilje er én af de mest genkendelige og populære smage i verden. Til tider kan vanilje tilmed være så kostbart som sølv. Udfordringen er, at de lokale landmænd som dyrker vaniljen, ikke opnår nok fortjeneste ved den unikke råvare. Social Vanilla arbejder på at udligne netop denne problemstilling.

Vaniljen fra Social Vanilla

Social Vanilla tilbyder sine kunder en ansvarligt produceret vanilje af højeste kvalitet og en mulighed for at gøre en positiv forskel ved købet heraf. Social Vanillas ugandiske vanilje fremtræder i mørkebrune-, ravfarvede- og næsten sorte nuancer. Vaniljen har en udsøgt aroma og skøn duft med noter af blomme.

Partnerskab til forandring

Social Vanilla har indrettet sine aktiviteter i et såkaldt Partnerskab til forandring. En tilgang, som er indarbejdet i samtlige forretningsaktiviteter. For at nå målet om at ændre vaniljeforretningen til det bedre, har Social Vanilla bygget sin forretning på partnerskaber med ligesindede organisationer og NGO’er. Læs mere om virksomhedens forskellige partnere og samarbejdspartnere via linket.

Find mere information omkring vaniljeprojektet på: