Ansvarlige smagsoplevelser med kvalitets bourbon vanilje fra Social Vanilla
For os har kvalitet og smag altid højeste prioritet. I samarbejde med vores partnere, arbejder vi dagligt på at sikre, at vi kan tilbyde vores kunder den bedst mulige vanilje. Hver vaniljestang er nænsomt håndplukket og omhyggeligt udvalgt, for at sikre den højeste kvalitet.
Vores ugandiske vanilje fremstår i mørkebrune-, ravfarvede- og næsten sorte nuancer. Vaniljen har en udsøgt aroma og en skøn duft med noter af blomme. Vi stræber efter et minimum af 2% + vanillin-indhold i både vores gourmet-vaniljestænger og vaniljestænger til ekstraktion.
Du finder vores velsmagende og ansvarligt producerede vaniljestænger i webshoppen
Hvordan opnår vores vanilje sin høje kvalitet og gode smag?
Småbønderne som dyrker vores vanilje, er uddannet i kvalitetsstyring af deres vaniljeproduktion. I denne sammenhæng gælder dette både bøndernes landbrugsmetoder og respekten for den lokale natur. Vaniljen dyrkes i høj grad ved hjælp af en skovbrugsmetode, der fremmer biodiversiteten i lokalområdet.
Vi sørger altid for, at vaniljen høstes på det helt rigtige tidspunkt på sæsonen. Dette sikrer, at vaniljestængerne er modne, samtidigt med at de opnår den bedst mulige duft og smag.
Denne proces er både særdeles tids- og arbejdskrævende.
Vi sikrer os altid at bruge den tid det kræver, at forarbejde og hærde vaniljen korrekt.
Dette er en kompliceret proces hvor den høstede vaniljestang først skal koges. Derefter finder hærdningsprocessen sted, hvor vaniljestængerne fermenteres og tørres over en periode på hele 3 måneder. Under hærdningsprocessen flyttes vaniljestængerne fra tørring i solen til fermentering på tæpper.