”De kender os, vi kender dem” – samarbejdet med de lokale bønder

I vores bestræbelser på at kunne tilbyde specialiteter, dyrket i harmoni med den enestående ugandiske natur og de engagerede bønder omkring den, er det essentielt at føre et gensidigt bæredygtigt samarbejde med alle parter.

”Den Bæredygtige Bønne” fungerer derfor som et vigtigt element i processen fra jord til bord – et salgskontor i Danmark for de mange lokale bønder i Uganda.Samarbejdet på tværs af landegrænser og kompetencer, gør det muligt at understøtte den gensidige passion omkring frembringelsen af specialiteter af højeste kvalitet. Vores direkte samarbejde med de lokale producenter i Uganda, giver ”Den Bæredygtige Bønne” mulighed for at udføre følgende kvalitetssikringer – såvel før, under og efter dyrkningen af vores specialiteter:

  • Effektiv kontrol af de bearbejdede råvarer, samt arbejdsforholdene i alle led af produktionen.

  • Vejlede og sikre at bønderne kun benytter naturmaterialer i produktionen, som ikke er skadelige og som forarbejdes efter skånsomme principper, der er forsvarlige overfor både mennesker og miljø.

  • Inspicering af marker og afgrøder med hyppige mellemrum. Selvom inspiceringen sker uanmeldt, viser bønderne stolt hvordan de arbejder.

Derfor siger vi : “De kender os, vi kender dem”